ΝΕΑ
Τα Games δεν ευθύνονται για την επιθετική συμπεριφορά
(5 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
19.12.07

Έρευνα αποδεικνύει πως δεν υπάρχει σχέση μεταξύ “βίαιων” ηλεκτρονικών παιχνιδιών και επιθετικής συμπεριφοράς, ενώ συνδέει τα βίαια παιχνίδια με ευεργετικά αποτελέσματα.

� ολλές συζητήσεις έχουν αναπτυχθεί στην Ουάσιγκτον για τα “βίαια” ηλεκτρονικά παιχνίδια και την επιρροή που έχουν στους παίχτες που τα παίζουν.

Ενώ όλο και περισσότερες πολιτείες σκέφτονται μέτρα για να εμποδίσουν τις πωλήσεις ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε νεαρές ηλικίες, βλέπουμε όλο και περισσότερες έρευνες να συνδέουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια με την βίαιη συμπεριφορά. Άλλες έρευνες υποστηρίζουν ότι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν μόνο τους παίχτες που έχουν τάση για τέτοιες συμπεριφορές.

Άλλη έρευνα υποστηρίζει ότι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια οδηγούν τους παίχτες στην παράνοια. � οιόν να πιστέψουμε?

Η ArsTechnica αναφέρει πως ...

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1360) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5580

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παράνομο Λογισμικό
(4 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nasduck   
27.11.07

Οι δικαιολογίες που προβάλλονται για τη χρήση λογισμικού χωρίς άδεια, αποκαλύπτουν ότι στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες και η ανώτερη διοίκηση αγνοούν ότι είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τη χρήση νόμιμου λογισμικού

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2007. Η Business Software Alliance (BSA) αποκαλύπτει πως όταν οι διευθυντές των επιχειρήσεων ερωτώνται γιατί στην εταιρία τους γίνεται χρήση λογισμικού χωρίς άδεια, η απάντηση που συνήθως δίνουν είναι ότι «αυτό είναι σφάλμα κάποιου άλλου». Εκείνοι που κατηγορούνται τις περισσότερες φορές στις περιπτώσεις παραβίασης της νομοθεσίας για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων είναι οι υπεύθυνοι πληροφορικής, το προσωπικό και οι προμηθευτές.

Οι πέντε πιο συνηθισμένες δικαιολογίες που χρησιμοποιούνται από τις διοικήσεις των επιχειρήσεων για τη χρήση λογισμικού χωρίς άδεια στις περιοχές της Ευρώπης της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής είναι οι εξής:

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1324) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5113

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ράδιο Αρβύλα (HOAX) στο internet
(6 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
23.11.07

Ο λόγος του άρθρου αυτού είναι η ύπαρξη διαφόρων Mails που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Τα λεγόμενα HOAX είναι Mails που παρέχουν ψευδείς πληροφορίες (ράδιο αρβύλα που λέγαμε κάποτε) χρησιμοποιώντας μερικές φορές και κάποια αληθινά γεγονότα ή ονόματα για να στηρίξουν το υπόλοιπο ψέμα τους. Το κακό είναι ότι ένα τέτοιο mail μπορεί να κάνει κύκλους για χρόνια περνώντας από τους ίδιους παραλήπτες παραπάνω από 1 φορά.

Ένα διάσημο τελευταίο HOAX, είναι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ισχυρίζεται πως αν το προωθήσουμε σε φίλους και γνωστούς, θα ανταμειφθούμε με μυθώδη ποσά που θα εκταμιεύσουν για λογαριασμό μας μεγάλες αμερικανικές εταιρείες, όπως η Microsoft, η Intel και η America Online!

Υποτίθεται πως οι εν λόγω εταιρείες δοκιμάζουν ένα περίεργο σύστημα που καταμετρά όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διακινούνται στο Διαδίκτυο, ουδείς όμως μπαίνει στον κόπο να σκεφτεί γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο και -σημαντικότερο- γιατί να πληρώνουν τους χρήστες.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1298) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5962

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο Gnet internet cafe στην Κοζάνη
(5 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
21.11.07

Ένα νέο internet cafe στην πόλη της Κοζάνης, έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο franchise της gnet. Το νέο κατάστημα, του οποίου η έναρξη λειτουργιών τοποθετείται στα μέσα Δεκεμβρίου, βρίσκεται επί της οδού Παύλου Χαρίση 13.

Gnet Internet Cafe στην Κοζάνη

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1266) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5145

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χρόνος έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών (Α.� .Υ) από κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
(4 ψήφοι)
Γράφει ο/η Αθανάσιος Ζαχαριάδης   
09.11.07

Σε ελέγχους εφορίας & ΣΔΟΕ σε καταστήματα internet cafe, υπήρχε θέμα με τους πελάτες που υπήρχαν μέσα στο κατάστημα και με αυτούς που έφευγαν από το κατάστημα χωρίς να έχουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Αυτό συνέβαινε με πελάτες που είχαν προαγοράσει χρόνο (δικαίωμα χρήσης υπηρεσίας) και� ξόδευαν το χρόνο τους χωρίς να κουβαλάνε μαζί τους την απόδειξη αγοράς. Μετά από σχετική ερώτηση στη γενική διεύθυνση φορολογίας δόθηκε η απάντηση ότι η απόδειξη πρέπει να κόβεται όταν καταβάλει ο πελάτης το αντίτιμο για να αποκτήσει χρόνο.

� ερισσότες λεπτομέριες παρακάτω:

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1302) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 8845

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 50 από 203
Hellenic Gaming League

Join the cause!

GameBook 2011


ΣΩΜΑΤΕΙΟ Internet Cafe

Advertisement

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

Στείλτε και εσείς το δικό σας άρθρο

Login Form


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Sponsorship

Who's Online

Έχουμε 9 επισκέπτες online

netcafe.gr feeds