ΝΕΑ
Εκβιάζουν παντρεμένους μέσω του Διαδικτύου PDF Εκτύπωση E-mail
(3 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
09.10.05
Γυναίκες συνάπτουν σχέσεις με παντρεμένους και ύστερα ζητούν χρήματα για να μην αποκαλυψουν το μυστικό στην απατημένη σύζυγο

Καταγγελία σοκ απο ιδιοκτήτες internet cafe: <<γυναίκες συνάπτουν μέσω διαδικτύου σχέσεις με παντρεμένους και στη συνέχεια τους εκβιάζουν για να μην αποκαλύψουν τη σχέση τους στην ...απατημένη σύζυγο>> !

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες πολλές γυναίκες, οι οποίες επισκέφτονται το μαγαζί τους, χρησιμοποιούν το Internet για να γνωρίσουν κάποιον, κατά προτίμηση...νυμφευμένο, και στη συνέχεια αφού συνάψουν δεσμό μαζί του, ζητούν χρηματικά ποσά για να κρατήσουν επτασφράγιστρο μυστικό την παράνομη σχέση τους.
Αποκορύφωμα αυτής της ιστορίας είναι ότι πολλοί απο τους ιδιοκτήτες Internet Cafe έχουν πάει στα δικαστήρια ως μάρτυρες, ενώ να τονιστεί ότι γνωριμίες μέσω Internet αποτελούν μια τεράστια βιομηχανία με ετήσιο τζίρο πολλών δισεκατομυρίων ευρώ. Το διαδίκτυο, λοιπόν μπορεί πριν απο μερικά χρόνια να αποτελούσε μέσο γνωριμίας την έσχατη λύση, αλλά τα τελευταία χρόνια και όπως τονίζουν οι ειδικοί, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, κυρίως ανάμεσα στους νέους. Η πληροφορική έκανε την επανάσταση της και οι χρήστες του κυβερνοχώρου δεν αναζητούν πια μόνο πληροφορίες ή διάφορα προϊόντα για αγορά, αλλά και τον ...ιδανικό σύντροφο, που δυσκολεύονται να βρουν στη ζωή μέσα απο τις άλλες τους δραστηριότητες. Οι ανθρώπινες επαφές έγιναν ψηφιακές και όλος ο κόσμος καταλήγει μπροστά σε ένα PC και ένα κλικ μπορεί να τον κάνει δικό του. Αν μέσα στον κόσμο υπάρχει το άλλο μας μισό... αξίζει την ευκαιρία να το ψάξουμε. Γιατί, οι νέες τεχνολογίες και οι νέες υπηρεσίες που υπάρχουν δίνουν τη δυνατότητα σε εκατομμύρια άντρες και γυναίκες να έρθουν σε επαφή με άτομα τα οποία διαφορετικά δεν θα είχαν ποτέ την ευκαιρία ν α συναντηθούν.

Απόσπασμα απο δημιοσίευμα της εφημερίδας Traffic Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2005




Digg!Reddit!Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Slashdot!Technorati!Spurl!Furl!Blogmarks!Yahoo!Ma.gnolia!

Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (854) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 4098

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο
RSS comments

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ κάντε login ή εγγραφείτε.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Προηγ.   Επόμ. >
Hellenic Gaming League

Join the cause!

GameBook 2011


ΣΩΜΑΤΕΙΟ Internet Cafe

Advertisement

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

Στείλτε και εσείς το δικό σας άρθρο

Login Form






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Sponsorship

Who's Online

netcafe.gr feeds