ΝΕΑ arrow Netcafe News
Netcafe News
Πλαίσιο Νομοθετικής Πρωτοβουλίας για Δημόσια Διαβούλευση: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ» PDF Εκτύπωση E-mail
(5 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
26.08.10

Η Κυβέρνηση ανοίγει διάλογο με τους πολίτες για μία νέα νομοθετική παρέμβαση, που στόχο έχει την αντιμετώπιση ενός υπαρκτού ζητήματος στην Ελληνική οικονομία, του προβλήματος της ανεξέλεγκτης λειτουργίας της αγοράς παιγνίων.

Σημειώνεται ότι, από το 2002 στη χώρα μας ισχύει καθολική απαγόρευση της λειτουργίας τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών εκτός από αυστηρά περιορισμένους χώρους όπως τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τα καζίνο. Μία συνέπεια αυτής της καθολικής απαγόρευσης ήταν η καταδίκη της Ελλάδας με απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και η επιβολή προστίμου ύψους 32.000 ευρώ ανά ημέρα ή 11,5 εκ. ευρώ ανά έτος.

Πέρα από αυτό το οικονομικό κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο, η παντελής απουσία ρυθμιστικού πλαισίου έχει οδηγήσει στο προοδευτικά de facto παράνομο άνοιγμα της αγοράς τεχνικών και τυχερών παιχνιδιών με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ταυτόχρονα η εξάπλωση του διαδικτύου έχει διαμορφώσει μια νέα αγορά ηλεκτρονικού στοιχήματος, η οποία όμως λειτουργεί χωρίς κανενός είδους ρύθμιση και εποπτεία.

Αποτέλεσμα της απουσίας του θεσμικού πλαισίου στο χώρο των τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών παντός είδους είναι η δημιουργία μιας τεράστιας παράνομης αγοράς. Χαρακτηριστικά, σήμερα, εκτιμάται ότι στη χώρα μας λειτουργούν περισσότεροι από 250 διαδικτυακοί τόποι στοιχηματισμού, έως και 20 χιλιάδες ηλεκτρονικές μηχανές ψυχαγωγικών παιχνιδιών περιορισμένου κέρδους (AWPs) και έως και 150 χιλιάδες ηλεκτρονικοί υπολογιστές που παρέχουν παράνομα τυχερά παιχνίδια (τύπου φρουτάκια). Συνολικά ο παράνομος τζίρος όλων αυτών των τυχερών παιχνιδιών εκτιμάται σε πάνω από 4 δισ. ευρώ ετησίως.

Η κατάσταση αυτή, όπως έχει διαμορφωθεί, αποδεικνύει ότι η καθολική απαγόρευση οδήγησε στα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Ενώ ταυτόχρονα οδήγησε σε μεγάλη απώλεια εσόδων για το κράτος.

Η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει με απόλυτη διαφάνεια στην αποτελεσματική ρύθμιση της λειτουργίας του χώρου των τυχερών και τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών, λαμβάνοντας υπόψη και την ανάγκη να αποφευχθούν περαιτέρω οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις συμπεριλαμβανομένων της προσέλκυσης ανηλίκων, του εθισμού των πολιτών και της απώλειας σημαντικών πόρων από τα νοικοκυριά.

Η συμβολή των πολιτών και των ενδιαφερομένων φορέων στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου ρύθμισης και λειτουργίας της αγοράς παιγνίων είναι καθοριστικής σημασίας.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, ενδιαφερόμενοι επαγγελματικοί φορείς θα κληθούν να εκθέσουν τις απόψεις τους και στο πλαίσιο συναντήσεων εν όψει της προετοιμασίας της νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς καλούνται να καταθέσουν ηλεκτρονικά μέσω του opengov.gr τις προτάσεις τους στο πλαίσιο που προτείνεται για αυτή τη νέα νομοθετική παρέμβαση.

Η δημόσια διαβούλευση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο σε PDF από εδώ.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1180) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5989

 
Gnet Athens Pro Evolution Soccer 2010 PDF Εκτύπωση E-mail
(8 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
09.03.10
Gnet Athens PES 2010 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αλυσίδα Internet Cafe Gnet διοργανώνει το τουρνουά Gnet Athens Pro Evolution Soccer 2010.

1000 ευρώ μετρητά και πολλά άλλα δώρα περιμένουν τους νικητές!

Προκριματικά 13-14 Μαρτίου σε όλα τα Gnet Αθηνών.
Τελικοί 20-21 Μαρτίου στο Gnet Αμαρουσίου.

Δηλώσεις συμμετοχής σε όλα τα Gnet Αθηνών (Γαλάτσι, Μαρούσι, Ζωγράφου, Καλλιθέα, Μενίδι)

Χορηγοί: Gigabyte & e-shop.gr Αμαρουσίου
Χορηγοί επικοινωνίας: e-shop.gr & Nova ΣΠΟΡ FM 94.6

Gigabyte e-shop.gr Image

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1266) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5908

 
Νέο Gnet internet cafe στη Καβάλα PDF Εκτύπωση E-mail
(9 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
07.07.09
Gnet internet kafe Kavala

Η άφιξη του πολυχώρου ηλεκτρονικής διασκέδασης της Gnet στην Καβάλα είναι πλέον γεγονός.

Το internet Café G-net ανοίγει, σας περιμένει και δεν κλείνει ποτέ!

Κορυφαίας τεχνολογίας υπολογιστές σε 45 θέσεις εργασίας είναι έτοιμοι, για μοναδικές εμπειρίες Gaming και υπηρεσιών, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που πληροί όλες τις προδιαγραφές του σωστού Gamer.

Αν θέλεις να ζήσεις την απόλυτη Online διασκέδαση με ταχύτητες που τρέχουν με χίλια, να παίξεις Play station χωρίς να σε ενοχλεί κανένας και να απολαύσεις το καφεδάκι σου με τα φιλαράκια σου στο Bar, τότε ξέρεις πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο σημείο G-net!

Τον μαγικό αυτό κόσμο της internet διασκέδασης και ψυχαγωγίας μπορείς να τον βρεις στη διεύθυνση Ερυθρού Σταυρού 48, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο και από την 1η Ιουλίου μπορείς να πηγαίνεις 365 μέρες το χρόνο, 7 ήμερες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρό!

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1500) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 7791

 
Super Διαγωνισμός G-easy rider μόνο στα Gnet internet cafe PDF Εκτύπωση E-mail
(3 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
07.12.08

Μόνο στα Gnet Internet cafes βρέχει δώρα με την ώρα…

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου στα Gnet Θεσσαλονίκης και Κατερίνης με κάθε προαγορά χρόνου μπορείς να κερδίσεις Scooters, GPS, κινητά τηλέφωνα από την WIND και εκατοντάδες gadgets σε κάθε κατάστημα!

Όσο περισσότερους λαχνούς συγκεντρώσεις τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να φύγεις με ένα scooter Piaggio* και με τα super δώρα που σε περιμένουν.

Και επιπλέον μετά τις 20 Δεκεμβρίου ο μεγάλος διαγωνισμός θα ξεκινήσει σε όλα τα καταστήματα Gnet. Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό, στα καταστήματα της υπόλοιπης Ελλάδας σε λίγες ημέρες.

Ραντεβού στα Gnet γιατί… Life is a game

*Δώρο σε κάθε κατάστημα!

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1656) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 7440

 
Συνάντηση Gnet με Συνηγόρο του Πολίτη PDF Εκτύπωση E-mail
(3 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
01.11.08

Χαιρετίζουμε τη πρωτοβουλία του συνηγόρου του πολίτη, για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στα Internet cafe. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 30/10, μας δόθηκε η ευκαιρία σαν εταιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους φορείς που ασχολούνται με θέματα παιδιών και εφήβων καθώς και με την πολιτεία.

Εδώ και 2 χρόνια τα καταστήματα της εταιρία μας εφαρμόζουν τα περισσότερα από αυτά που προτείνει σήμερα ο συνήγορος του πολίτη. Στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου επιθυμούμε να καταθέτουμε τις προτάσεις μας, με στόχο την καλύτερη προστασία των παιδιών. Σκοπός μας είναι τα παιδιά και οι νέοι να διασκεδάζουν στα Internet cafe με γνώση, μέτρο και ασφάλεια.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1610) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 7165

Διαβάστε περισσότερα...
 
100mbit connection @ Gnet Internet Cafe PDF Εκτύπωση E-mail
(11 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
06.06.08

100mbit Connection at Gnet Internet Cafe Από 1η Ιουνίου τα καταστήματα Θεσσαλονίκης Αναβαθμιστήκαν και προσφέρουν τρελές ταχύτητες για on line Gaming, downloads και όλες τις εφαρμογές Internet. Συγκεκριμένα Οι ταχύτητες Internet connection διπλασιάστηκαν παρέχοντας στους λάτρεις του Internet και των on line games, εγγυημένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 100 MBps*!

Ταυτόχρονα το κατάστημα Gnet Καλλιθέας (Αραπάκη 70) γίνεται το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα που προσφέρει 30MBps* εγγυημένη ταχύτητα ΜΟΝΟ για τους φίλους του καταστήματος.

Έτσι η Gnet συνεχίζει να πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά προσφέροντας από το 2003 τις μεγαλύτερες γραμμές στον χώρο των internet cafe, που εγγυώνται ταχύτατο «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο ενώ ταυτόχρονα προσφέρει το χαμηλότερο Latency για online gaming στους δικούς της servers αλλά και σε servers του εξωτερικού.

* Δεν υπολογίζονται οι ADSL συνδέσεις που διαθέτουν extra τα καταστήματα.

Η μισθωμένη γραμμή (leased line) υπερτερεί της ADSL, εκτός από την εγγυημένη ταχύτητα (upload-download) και στο χρόνο απόκρισης. Ο χρόνος απόκρισης είναι το σημαντικότερο στοιχείο για τα online games, γεγονός που κάνει την επιλογή της μισθωμένης γραμμής υποχρεωτική για καταστήματα με μεγάλο αριθμό Η/Υ

Τώρα η Gnet φέρνει περισσότερο από ποτέ κοντά σας την απόκτηση μισθωμένου κυκλώματος με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς από 100€/Mbps .

Η Gnet είναι κάτοχος γενικής άδειας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή, Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) που σας διασφαλίζει την απρόσκοπτη, ποιοτική αλλά και εγκεκριμένη χρήση της παροχής.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1517) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 7018

 
Η Ελλάδα υποβάλλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τροπολογία για το νόμο 3037 PDF Εκτύπωση E-mail
(21 ψήφοι)
Γράφει ο/η Αθανάσιος Ζαχαριάδης   
12.05.08

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο

Σχέδιο διατάξεων περί των ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων

Σχόλια (2) | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1402) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 9283

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google News Alert & ESET NOD32 PDF Εκτύπωση E-mail
(3 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
06.05.08

4 Μαίου 2008 - Σχόλιο υπεροχής του ESET NOD32 Antivirus σε άρθρο για την ασφάλεια στο internet από την Sunday Business Post που παρουσιάστηκε στο Google News Alert

Η Ιρλανδική εφημερίδα Sunday Business Post μέσα από ένα εκτενές άρθρο πάνω στις όλο και αυξανόμενες απειλές του Διαδικτύου, παρουσίασε ένα σχόλιο του κ. Nick Whittome, Διευθύνων Σύμβουλου της NTES - μιας εταιρείας τηλεπικοινωνιών, που τάσσεται υπέρ του ESET NOD32 Antivirus .

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Whittome δήλωσε «Το NOD32 δεν μειώνει την απόδοση του υπολογιστή. Είναι πολύ ελαφρύ και άκρως αποδοτικό. Δεν είναι σαν τα αντίστοιχα προϊόντα της Symantec, της Mcaffee ή της Trend. Δεν ‘γεμίζει' τον υπολογιστή με άχρηστες εφαρμογές.» Τέλος, ο κύριος Whittome - βραβευμένος από την Microsoft ως ο πιο πολύτιμος επαγγελματίας - είπε «Ουσιαστικά, το NOD32 κάθεται στον υπολογιστή και σας προστατεύει από όλες τις Διαδικτυακές απειλές, βρίσκοντας επίσης όλους τους ιούς.»

Για το πλήρες συκγριτικό στα Αγγλικά παρακαλώ ακολουθείστε το link .

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1398) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5992

 
Νέα αλυσίδα καταστημάτων Netcafe.gr PDF Εκτύπωση E-mail
(10 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
09.04.08
Netcafe.gr internet cafe

Το Netcafe.gr είναι η νέα πρόταση στα internet café που έρχεται για να προσφέρει διασκέδαση και ψυχαγωγία στους λάτρεις του Internet και των Games.
Σε συνεργασία με τη Gnet gaming network που παρέχει τη τεχνική υποστήριξη, το netcafe.gr δίνει την δυνατότητα ενός νέου διακριτού brand name χωρίς συμβόλαια franchise και οικονομικές υποχρεώσεις από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Το netcafe.gr παρέχει μια γκάμα προϊόντων και εργαλείων Marketing, ενώ θα περιλαμβάνει δύο πακέτα παροχών: Prestige και Smart .

Σχόλια (4) | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1373) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 7709

 
Η Gnet Επιστρέφει στη Κατερίνη PDF Εκτύπωση E-mail
(6 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
05.03.08

GNet Internet Station Η Gnet επιστρέφει στη Κατερίνη ακόμη πιο δυναμικά με ένα κατάστημα που θα κατακτήσει και πάλι τους λάτρεις του internet και των games.

Στο κέντρο της Κατερίνης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 33, το νέο Gnet internet café θα διαθέτει 70 υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, ταχύτατες γραμμές διασύνδεσης και το γνωστό ιδανικό περιβάλλον που σε όλη την Ελλάδα καταξίωσε την Gnet gaming network στη συνείδηση των Gamers.

Ραντεβού στο νέο Gnet Κατερίνης τον Απρίλιο με περισσότερα νέα και εκπλήξεις...

Σχόλια (1) | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1417) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 6476

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 10 από 168
Hellenic Gaming League

Join the cause!

GameBook 2011


ΣΩΜΑΤΕΙΟ Internet Cafe

Advertisement

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

Στείλτε και εσείς το δικό σας άρθρο

Login Form


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Sponsorship

netcafe.gr feeds