ΝΕΑ
Καλοκαιρινή προσφορά για τις υπηρεσίες Powered by Gnet PDF Εκτύπωση E-mail
(6 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
07.07.11

Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά για τις υπηρεσίες powered by gnet!

powered by gnet Αποκτήστε τώρα και για όλο το καλοκαίρι το πιο εξελιγμένο τεχνικό σύστημα για internet cafe με την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και τεράστια ποικιλία 1200+ επιλεγμένων παιχνιδιών και Steam for CyberCafe games σε μια μοναδική προσφορά.

Βάλτε τον κινητήρα της Gnet στο κατάστημά σας και ενισχύστε το με την καλύτερη τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα Powered by Gnet. Με την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα Gaming και τα πλέον αυτοματοποιημένα εργαλεία διαχείρισης.


Εκμεταλλευτείτε τώρα την απίστευτη καλοκαιρινή προσφορά και κερδίστε:
1 μήνα ΔΩΡΟ στο εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας!

και

0€ εφάπαξ κόστος εγκατάστασης!
Η προσφορά αφορά όλες τις υπηρεσίες powered by Gnet: PRESTIGE, PLUS, SMART και BASIC, για όλες τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, καφετέριες, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία.
Προϋποθέσεις - Όροι

1. Για την κατοχύρωση της προσφοράς, προϋπόθεση αποτελεί η υπογραφή 6μηνου συμβολαίου υποστήριξης και η καταβολή ενός μήνα support ως εγγύηση.
2. Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει αυστηρά έως τις 31/8/2011. Η προσφορά θα ισχύει και μετά τις 31/8/2011 ΜΟΝΟ με την προϋπόθεση πως η συνεργαζόμενη με την Gnet επιχείρηση έχει φροντίσει να υπογράψει σύμβαση συνεργασίας μέχρι τις 31/8 και έχει καταβάλει εντός της προθεσμίας την χρηματική εγγύηση
3. Με το πέρας των 5 μηνών συνεργασίας, ο τελευταίος μήνας προσφέρεται  δωρεάν.
4. Με τη λήξη της 6μηνης συνεργασίας, η συνεργασία ανανεώνεται αυτομάτως σε αορίστου διαρκείας.
5. Η εγγύηση δεν επιστρέφεται στον πελάτη καθώς αποτελεί εξοφλημένη μηναία δόση. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να διακόψει τις υπηρεσίες που παρέχει η Gnet, οφείλει να ενημερώσει την Gnet ένα μήνα νωρίτερα. Αυτό το διάστημα καλύπτεται από την εγγύηση και ΔΕΝ θα υπάρξει τελευταίο χρεωστικό τιμολόγιο, εφόσον η διακοπή των υπηρεσιών γίνει εντός των 30 ημερών.
6. Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις της υπηρεσίας Powered by Gnet (Prestige, Plus, Smart, Basic).
7. Στην καλοκαιρινή προσφορά δεν περιλαμβάνεται η χρήση του brand name "netcafe.gr", ούτε των παρελκόμενων υπηρεσιών του ονόματος netcafe.gr.
8. Προϋπόθεση για την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου είναι η ύπαρξη δικτύου καλωδίωσης, δομημένης ή μη.
9. Η Gnet προτείνει τα υλικά που πρέπει να αγοραστούν από πλευράς συνεργάτη, χωρίς να προτείνει συγκεκριμένους λιανοπωλητές.
10. Στο μηδενικό εφάπαξ κόστος εγκατάστασης περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες -ρύθμισης, παραμετροποίησης, εγκατάστασης λογισμικού  ηλεκτρονικού υπολογιστή, κεντρικού File Server, PDC (multiserver), router, modems, switches, προγράμματος χρονοχρέωσης - η δοκιμαστική λειτουργία αυτών σε ιδεατό δίκτυο (emulation) και ο έλεγχος της λειτουργίας των υλικών, οι δαπανόμενες εργατοώρες του τεχνικού τμήματος, η επιστροφή των υλικών του συνεργάτη στο κατάστημα του με μέσο της Gnet (όχι μεταφορική εταιρεία), τα έξοδα διατροφής σε εκτός έδρας και η πληρωμή των αμοιβών τεχνικού προσωπικού για την αποπεράτωση της εγκατάστασης, είτε εντός είτε εκτός έδρας.
11. Είναι δυνατή η δωρεάν χρήση του λογισμικού χρονοχρέωσης της Gnet GUARDIAN από το νέο συνεργαζόμενο κατάστημα εφόσον αυτό απαιτηθεί.
12. Ισχύει στην καλοκαιρινή προσφορά η εγκατάσταση της μίας ημέρας, και η μετάβαση στο λογισμικό και τις υπηρεσίες της Gnet: Live Desktop,  Gnet Studio, Powered Support Forum. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται σε μία ημέρα εγκατάστασης χωρίς να υπάρξει επιπλέον απώλεια εσόδων από την μετάβαση στο τεχνικό σύστημα της Gnet.
13. Υπογράφεται σύμβαση διάρκειας 6 μηνών σε 4 αντίγραφα.
14. Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για την έκδοση 3.0 του Gnet Live Desktop.
15. Η προσφορά δεν ισχύει για εγκαταστάσεις εκτός Ελλάδος.
16. Για εγκαταστάσεις στην Κύπρο ισχύει ειδική χρέωση 50€/PC χωρίς VAT, με ελάχιστο όριο τα 15 PC, που περιλαμβάνει το εφάπαξ εγκατάστασης και την αποστολή τεχνικού.
17. Για εγκαταστάσεις σε απόσταση μεγαλύτερη των 150χλμ από τη φυσική έδρα του τεχνικού τμήματος της Gnet στη Θεσσαλονίκη, το κόστος εγκατάστασης παραμένει μηδενικό αλλά ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισητήρια, ναύλα, κόστος διοδίων, καύσιμα σε οδική μετακίνηση) και τα έξοδα διαμονής του τεχνικού που θα αποστείλει η Gnet. Το τελικό κόστος προκύπτει κατόπιν κοινής συμφωνίας.
18. Οι εργατοώρες που δαπανούνται και τα έξοδα διατροφής (γενικά εκτός έδρας αμοιβές) του τεχνικού που αποστέλλεται, δεν χρεώνονται στον πελάτη, αλλά συμπεριλαμβάνονται στο μηδενικό εφάπαξ  κόστος εγκατάστασης.
19. Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για υφιστάμενους συνεργάτες της Gnet που λαμβάνουν υπηρεσίες support.
Digg!Reddit!Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Slashdot!Technorati!Spurl!Furl!Blogmarks!Yahoo!Ma.gnolia!

Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1064) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 3529

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο
RSS comments

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ κάντε login ή εγγραφείτε.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Προηγ.   Επόμ. >
Hellenic Gaming League

Join the cause!

GameBook 2011


ΣΩΜΑΤΕΙΟ Internet Cafe

Advertisement

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

Στείλτε και εσείς το δικό σας άρθρο

Login Form


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Sponsorship

Who's Online

netcafe.gr feeds