ΝΕΑ
Netcafe.gr PDF Εκτύπωση E-mail
08.04.08

Επένδυση σε internet cafe για κάθε τσέπη.

Το Netcafe.gr είναι η νέα πρόταση στα internet café που έρχεται για να προσφέρει διασκέδαση και ψυχαγωγία στους λάτρεις του Internet και των Games.
Επενδύστε στην εξέλιξη των Internet café με ένα καταξιωμένο όνομα, χωρίς δεσμεύσεις Franchise.

Σε συνεργασία με τη gnet Gaming network προσφέρουμε μια αξιόπιστη λύση που σας υποστηρίζει απέναντι από τον έντονο ανταγωνισμό.

Netcafe.gr internet cafe storeΤι είναι το netcafe.gr?

Είναι αλυσίδα καταστημάτων Internet café με το διακριτό όνομα netcafe.gr χωρίς όμως να υπάρχουν συμβόλαια franchise και οικονομικές υποχρεώσεις από τον ιδιοκτήτη – εκτός της τεχνικής υποστήριξης -.

Γιατί να επιλέξω εσάς για συνεργασία;

Γιατί υπάρχουν προγράμματα ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα ή την περιοχή που αναπτύσσεστε. Εργαζόμαστε αποκλειστικά στον τομέα των Internet café από τα πρώτα του βήματα στη χώρα μας (1999). Υποστηρίζουμε τεχνικά περισσότερους από 2.500 Η/Υ, είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Microsoft, επίσημοι αντιπρόσωποι της VALVE, και με άδεια λειτουργίας παροχής Internet από την ΕΕΤΤ. Η επιχείρηση μας απασχολεί 15 τεχνικούς, ενώ 35 άτομα εργάζονται στα κεντρικά μας γραφεία.

Έχω ήδη κατάστημα. Μπορώ να γίνω μέλος της αλυσίδας;

Ασφαλώς και μπορείτε. Άνθρωπος μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας περιγράψει την διαδικασία

Ποιες επιλογές μου δίνει το Netcafe.gr;

Μπορείτε να Συνεργαστείτε μαζί μας σε ένα από τα δύο πακέτα τεχνικής υποστήριξης ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα, τους υπολογιστές σας και την περιοχή που αναπτύσσεστε:

Netcafe.gr - Prestige
Netcafe.gr - Smart

Ποιες οι υποχρεώσεις μου- δεσμεύσεις για το Netcafe.gr;

Εκτός από την τεχνική υποστήριξη που είναι ανάλογα του πακέτου (prestige ή Smart), δεν έχετε απολύτως καμία δέσμευση με συμβόλαια franchise, entry fees ή δικαιώματα.

Εάν θέλω μπορώ να έχω extra παροχές;

Φυσικά και μπορείτε. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε τα κατασκευαστικά, να προμηθεύσουμε εξοπλισμό (hardware, software), να σας παρέχουμε Internet connection σε DSL ή μισθωμένο), πρόγραμμα χρονοχρέωσης και οτιδήποτε άλλο αφόρα τη λειτουργία του Netcafe.gr καταστήματος σας.

Digg!Reddit!Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Slashdot!Technorati!Spurl!Furl!Blogmarks!Yahoo!Ma.gnolia!
 
Hellenic Gaming League

Join the cause!

GameBook 2011


ΣΩΜΑΤΕΙΟ Internet Cafe

Advertisement

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

Στείλτε και εσείς το δικό σας άρθρο

Login Form


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Sponsorship

netcafe.gr feeds