ΝΕΑ
Σε 5.400 ανέρχονται οι «πρόσφυγες των ίντερνετ-καφέ» στην Ιαπωνία
(2 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nasduck   
01.11.07

Σε 5.400 ανέρχονται οι «πρόσφυγες των ίντερνετ-καφέ» στην Ιαπωνία


Η ΙΑΠΩΝΙΑ υπολογίζει σε τουλάχιστον 5.000 τον αριθμό των «προσφύγων των ίντερνετ-καφέ», στην πλειοψηφία τους νέων που, καθώς δεν έχουν χρήματα για να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα, επιλέγουν ως μόνιμη κατοικία τους τα internet cafe που είναι ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο, σύμφωνα με κυβερνητική έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται εδώ και πολλούς μήνες στο πρόβλημα αυτό, το οποίο αφορά κυρίως τους νεαρούς με προσωρινή εργασία που δεν κερδίζουν αρκετά χρήματα για να βρουν κατάλυμα στο Τόκιο και στις άλλες μεγαλουπόλεις όπου τα ενοίκια είναι υψηλά.


Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1032) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 3430

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ουραγοί στις ευρυζωνικές
(2 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nasduck   
23.10.07

Ουραγοί στις ευρυζωνικές

Πηγή: εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αυξάνεται το χάσμα μεταξύ των κοινοτικών χωρών με τις καλύτερες και τις χειρότερες επιδόσεις σ' ό,τι αφορά στον αριθμό των ευρυζωνικών συνδέσεων των κατοίκων τους με την Ελλάδα να κατέχει παρά τις πρόσφατες προσπάθειές της για να βελτιώσει την κατάσταση μια από τις τελευταίες θέσεις μεταξύ των 27 χωρών - μελών.

Αυτή τη διαπίστωση προβάλλει η Κομισιόν σε έκθεση που δημοσίευσε χθες. Ως κύρια εμπόδια στην ανάπτυξη ευρυζωνικών επικοινωνιών η Επιτροπή αναφέρει την έλλειψη ανταγωνισμού και τις αδυναμίες που διαπίστωσε η ίδια στο επίπεδο των κανονιστικών ρυθμίσεων. Η Κομισιόν ανήγγειλε ότι θα αντιμετωπίσει όλες τις ελλείψεις με προτάσεις για τη μεταρρύθμιση των κοινοτικών κανόνων στις τηλεπικοινωνίες που θα δημοσιεύσει στις 13 Νοέμβριου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, το χάσμα μεταξύ των καλύτερων (Δανία 37,2%) και των χειρότερων ευρυζωνικών επιδόσεων (Βουλγαρία 5,7%) διευρύνθηκε ελαφρά και υπερβαίνει πλέον τις 30 ποσοστιαίες μονάδες.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1056) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 4037

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΡΕΚΟΡ κυκλοφορίας για το Halo3
(4 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
02.10.07
ΡΕΚΟΡ κυκλοφορίας για το νέο game

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ Halo 3 έφτασε τις 84 εκατομμύρια λίρες σε πωλήσεις μέσα στις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του, σύμφωνα με τη Microsoft Το ποσό αυτό αποτελεί νέο ρεκόρ πωλήσεων μέσα σε μία μέρα, ξεπερνώντας την κινηματογραφική παραγωγή Spiderman 3. Στα έσοδα αυτά δεν υπολογίζονται οι πωλήσεις από την ευρωπαϊκή αγορά.

Περισσότεροι από 1,4 εκατομμύρια χρήστες μπήκαν στη δικτυακή υπηρεσία της Microsoft, Xbox Live, για να παίξουν το παιχνίδι δικτυακά, ενώ καταγράφηκαν περισσότερα από 4 εκατομμύρια δικτυακές αναμετρήσεις παιχτών στο Halo 3.

«Πρόκειται πλέον για ένα φαινόμενο της ποπ-κουλτούρας», ανέφερε ο Shane Kim, αντιπρόεδρος των Microsoft Game Studios. Η εταιρεία χρειάζεται αυτή την ώθηση εσόδων από ένα προϊόν της, ειδικά μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Xbox 360 που ανάγκασαν την εταιρεία να επεκτείνει την εγγύηση της κονσόλας από ένα σε τρία χρόνια.

Δεν έλειψαν ωστόσο και πάλι κάποια προβλήματα, αφού πολλά DVD του παιχνιδιού είχαν γρατζουνιές. Η Microsoft δεσμεύτηκε να αντικαταστήσει τα προβληματικά DVD δωρεάν.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1000) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 3157

 
Νέο G net internet cafe στo Γαλάτσι
(10 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
28.09.07
Gnet Γαλάτσι Το Γαλάτσι είναι η επόμενη πόλη σταθμός, στην επέκταση της γνωστής αλυσίδας internet cafe.

Το νέο κατάστημα δυναμικότητας 60 υπολογιστών, αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchise και θα προστεθεί στα ήδη 23 επιτυχημένα καταστήματα της αλυσίδας, σε όλη την Ελλάδα. Το G net Γαλατσίου βρίσκεται στη συμβολή Παπαφλέσσα 56 και Χριστιανουπόλεως, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τέλος Οκτωβρίου δημιουργώντας 12 νέες θέσεις εργασίας στη πόλη του Γαλατσίου.

Η αλυσίδα ιντερνετ καφέ που πρωτοπορεί στον χώρο, ήρθε να προσφέρει στους κατοίκους του Γαλατσίου ένα πρότυπο χώρο διασκέδασης. Με υπολογιστές ειδικά διαμορφωμένους για Gaming, οι υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης, ο εξοπλισμός, η τεχνική υποστήριξη και η μοναδική εξυπηρέτηση, εγγυώνται την απόλυτη Gaming εμπειρία.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1071) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5053

 
Η Gnet διακρίνεται ως Certified Partner της Microsoft
(11 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
20.09.07
Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007, η gnet αναγνωρίζεται από την Microsoft, ως συνεργάτης ειδικευμένος στις τεχνολογίες της. H διάκριση αυτή πιστοποιεί ότι η Gnet Α.Ε. έχει αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και ικανότητα να παρέχει και να υποστηρίξει λύσεις hardware, βασισμένες σε τεχνολογίες της Microsoft. Για να αποκτήσει τη συγκεκριμένη διάκριση η Gnet A.E. διαθέτει πιστοποιημένους τεχνικούς (Microsoft Certified Professionals) σε OEM Hardware Solutions, καθώς και αναφορές πελατών, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει το πρόγραμμα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ως αποτέλεσμα, η Gnet A.E. απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη και πρόσβαση για ένα σύνολο πληροφοριών και πόρων από τη Microsoft.

Ειδικότερα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που παρέχει η πιστοποίηση αυτή είναι:

  • Πρόσβαση σε νέα προϊόντα Microsoft & πληροφοριακό υλικό πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά, όπως εσωτερική χρήση Αδειών Χρήσης διαφόρων προϊόντων και beta εκδόσεων.
  • Πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες (όπως επιλεκτική τεχνική υποστήριξη, αποκλειστική τηλεφωνική και ηλεκτρονική απόκριση σε τεχνικές ερωτήσεις).
  • Πρόσβαση σε πληροφορίες πωλήσεων & marketing, ειδικά CDs με εργαλεία πωλήσεων και εκπαιδευτικό υλικό, συμμετοχή σε events και εκπαιδευτικά σεμινάρια κ.λ.π.
Σύμφωνα με τον κ. A. Ζαχαριάδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Gnet A.E., «η αναγνώριση αυτή επαληθεύει την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας, για καινοτομία και άριστη εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την υπεροχή της Gnet A.E. και αποτελεί εγγύηση για τους συνεργάτες της εταιρίας».

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1060) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 4248

 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 51 - 55 από 203
Hellenic Gaming League

Join the cause!

GameBook 2011


ΣΩΜΑΤΕΙΟ Internet Cafe

Advertisement

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

Στείλτε και εσείς το δικό σας άρθρο

Login Form


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Sponsorship

Who's Online

netcafe.gr feeds