ΝΕΑ arrow Netcafe News
Netcafe News
Νέο Gnet internet cafe στην Κοζάνη PDF Εκτύπωση E-mail
(5 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
21.11.07

Ένα νέο internet cafe στην πόλη της Κοζάνης, έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο franchise της Gnet. Το νέο κατάστημα, του οποίου η έναρξη λειτουργιών τοποθετείται στα μέσα Δεκεμβρίου, βρίσκεται επί της οδού Παύλου Χαρίση 13.

Gnet Internet Cafe στην Κοζάνη

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1246) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5090

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ουραγοί στις ευρυζωνικές PDF Εκτύπωση E-mail
(2 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nasduck   
23.10.07

Ουραγοί στις ευρυζωνικές

Πηγή: εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αυξάνεται το χάσμα μεταξύ των κοινοτικών χωρών με τις καλύτερες και τις χειρότερες επιδόσεις σ' ό,τι αφορά στον αριθμό των ευρυζωνικών συνδέσεων των κατοίκων τους με την Ελλάδα να κατέχει παρά τις πρόσφατες προσπάθειές της για να βελτιώσει την κατάσταση μια από τις τελευταίες θέσεις μεταξύ των 27 χωρών - μελών.

Αυτή τη διαπίστωση προβάλλει η Κομισιόν σε έκθεση που δημοσίευσε χθες. Ως κύρια εμπόδια στην ανάπτυξη ευρυζωνικών επικοινωνιών η Επιτροπή αναφέρει την έλλειψη ανταγωνισμού και τις αδυναμίες που διαπίστωσε η ίδια στο επίπεδο των κανονιστικών ρυθμίσεων. Η Κομισιόν ανήγγειλε ότι θα αντιμετωπίσει όλες τις ελλείψεις με προτάσεις για τη μεταρρύθμιση των κοινοτικών κανόνων στις τηλεπικοινωνίες που θα δημοσιεύσει στις 13 Νοέμβριου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, το χάσμα μεταξύ των καλύτερων (Δανία 37,2%) και των χειρότερων ευρυζωνικών επιδόσεων (Βουλγαρία 5,7%) διευρύνθηκε ελαφρά και υπερβαίνει πλέον τις 30 ποσοστιαίες μονάδες.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1056) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 4037

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο G net internet cafe στo Γαλάτσι PDF Εκτύπωση E-mail
(10 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
28.09.07
Gnet Γαλάτσι Το Γαλάτσι είναι η επόμενη πόλη σταθμός, στην επέκταση της γνωστής αλυσίδας internet cafe.

Το νέο κατάστημα δυναμικότητας 60 υπολογιστών, αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchise και θα προστεθεί στα ήδη 23 επιτυχημένα καταστήματα της αλυσίδας, σε όλη την Ελλάδα. Το G net Γαλατσίου βρίσκεται στη συμβολή Παπαφλέσσα 56 και Χριστιανουπόλεως, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τέλος Οκτωβρίου δημιουργώντας 12 νέες θέσεις εργασίας στη πόλη του Γαλατσίου.

Η αλυσίδα ιντερνετ καφέ που πρωτοπορεί στον χώρο, ήρθε να προσφέρει στους κατοίκους του Γαλατσίου ένα πρότυπο χώρο διασκέδασης. Με υπολογιστές ειδικά διαμορφωμένους για Gaming, οι υψηλές ταχύτητες διασύνδεσης, ο εξοπλισμός, η τεχνική υποστήριξη και η μοναδική εξυπηρέτηση, εγγυώνται την απόλυτη Gaming εμπειρία.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1071) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5053

 
Η Gnet διακρίνεται ως Certified Partner της Microsoft PDF Εκτύπωση E-mail
(11 ψήφοι)
Γράφει ο/η Administrator   
20.09.07
Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007, η Gnet αναγνωρίζεται από την Microsoft, ως συνεργάτης ειδικευμένος στις τεχνολογίες της. H διάκριση αυτή πιστοποιεί ότι η Gnet Α.Ε. έχει αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και ικανότητα να παρέχει και να υποστηρίξει λύσεις hardware, βασισμένες σε τεχνολογίες της Microsoft. Για να αποκτήσει τη συγκεκριμένη διάκριση η Gnet A.E. διαθέτει πιστοποιημένους τεχνικούς (Microsoft Certified Professionals) σε OEM Hardware Solutions, καθώς και αναφορές πελατών, οι οποίες πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει το πρόγραμμα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ως αποτέλεσμα, η Gnet A.E. απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη και πρόσβαση για ένα σύνολο πληροφοριών και πόρων από τη Microsoft.

Ειδικότερα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που παρέχει η πιστοποίηση αυτή είναι:

  • Πρόσβαση σε νέα προϊόντα Microsoft & πληροφοριακό υλικό πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά, όπως εσωτερική χρήση Αδειών Χρήσης διαφόρων προϊόντων και beta εκδόσεων.
  • Πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες (όπως επιλεκτική τεχνική υποστήριξη, αποκλειστική τηλεφωνική και ηλεκτρονική απόκριση σε τεχνικές ερωτήσεις).
  • Πρόσβαση σε πληροφορίες πωλήσεων & marketing, ειδικά CDs με εργαλεία πωλήσεων και εκπαιδευτικό υλικό, συμμετοχή σε events και εκπαιδευτικά σεμινάρια κ.λ.π.
Σύμφωνα με τον κ. A. Ζαχαριάδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Gnet A.E., «η αναγνώριση αυτή επαληθεύει την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας, για καινοτομία και άριστη εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την υπεροχή της Gnet A.E. και αποτελεί εγγύηση για τους συνεργάτες της εταιρίας».

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1060) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 4248

 
«Αλμα» στη χρήση του Διαδικτύου PDF Εκτύπωση E-mail
(3 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nasduck   
06.09.07
Κάθε μήνα 45.000 νέες συνδέσεις

 

ΜΕ ΑΛΜΑΤΩΔΕΙΣ ρυθμούς αυξάνεται η χρήση του γρήγορου Ιnternet στην Ελλάδα, ανατρέποντας τα δεδομένα που ήθελαν τη χώρα μας ουραγό στην επανάσταση του διαδικτύου. Βάσει των στοιχείων του Παρατηρητηρίου της Κοινωνίας της Πληροφορίας κατά μέσο όρο, κάθε μήνα προστίθενται 45.000 νέες συνδέσεις. Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα οι συνδέσεις γρήγορου Ιnternet στην Ελλάδα πλησίασαν τις 80.000, ενώ το ποσοστό διείσδυσης προσέγγισε το 7%.

Όπως τονίζουν ειδικοί του Ινστιτούτου Ερευνών Μελετών Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΝΑ), η έλλειψη ενημέρωσης και η απότομη αύξηση σηματοδοτούν παράλληλα την αύξηση του αριθμού των χρηστών που δεν είναι κατάλληλα ενημερωμένοι για να αξιοποιήσουν με ασφάλεια τις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες του γρήγορου Ιnternet και παραμένουν σκεπτικοί στην πλήρη εκμετάλλευσή του.

Σύμφωνα με το ΙΝΑ, το έλλειμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης των χρηστών θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ώστε να διευκολυνθεί η εξάπλωση της ψηφιακής επανάστασης στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης του κοινού της Βόρειας Ελλάδας αλλά της ΝΑ Ευρώπης, για τους ηλεκτρονικούς κινδύνους και την ορθή χρήση του διαδικτύου, το ΙΝΑ διοργανώνει στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2007, στη Θεσσαλονίκη, το 3ο συνέδριο με θέμα την ηλεκτρονική ασφάλεια.

Πηγή: εφημερίδα Ναυτεμπορική

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1032) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 4276

 
Το laptop των 100$ σε Έλληνες μαθητές και φοιτητές; PDF Εκτύπωση E-mail
(5 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nasduck   
06.09.07

Το laptop των 100$ σε Έλληνες μαθητές και φοιτητές;
Συντάκτης: costas |

Πηγή:http://www.techblog.gr

 

laptop 100$Το ακούσαμε και αυτό. Είναι προεκλογική περίοδος και δεν θα ήθελα να επηρεάσω κανέναν με αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω. Πιστεύω όμως ότι λίγο πολύ οι περισσότεροι έχουμε καταλήξει για το αν θα ρίξουμε την ψήφο μας και σε ποιον. Διάβασα λοιπόν στην «Οικονομική Καθημερινή» της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην Αγ. Παρασκευή, στις 30/08/2007, δήλωσε ότι αν βγει κυβέρνηση θα μοιράσει το laptop των 100 δολαρίων σε όλους τους μαθητές και φοιτητές της χώρας μας. Και ρωτάω εγώ.. το έχει δει ακόμα και σε φωτογραφία αυτό το laptop, ξέρει σε τι ακριβώς αναφέρεται;

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1042) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5247

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ταχύτητες μαϊμού στο Διαδίκτυο PDF Εκτύπωση E-mail
(11 ψήφοι)
Γράφει ο/η Αθανάσιος Ζαχαριάδης   
08.08.07

Η αλλιώς τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

Έρευνα ινστιτούτου καταναλωτών στη Βρετανία δείχνει ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στις ταχύτητες του Internet που υπόσχονται εταιρείες και σε αυτές που τελικά προσφέρονται. Βρετανικές εταιρείες διαφημίζουν πακέτα σύνδεσης 8 Mbps, - ενώ σύμφωνα με δοκιμές στις δικτυακές συνδέσεις 300 καταναλωτών – η ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 2,7 Mbps. Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από παράπονα δυσαρεστημένων καταναλωτών και τα αποτελέσματά της έχουν δοθεί στους αρμόδιους ώστε να ληφθούν μέτρα για την προστασία των καταναλωτών.

Ελεύθερος Τύπος - Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007

Σχόλια (1) | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1043) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5107

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καμπάνα» 26,75 εκατ. στον ΟΤΕ PDF Εκτύπωση E-mail
(8 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nick   
30.07.07

«Καμπάνα» 26,75 εκατ. στον ΟΤΕ από την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών


Πηγή: εφημερίδα Καθημερινή


Συνολικά πρόστιμα 3,3 εκατ. ευρώ από την ΕΕΤΤ και σε πέντε άλλους παρόχους

Tου Β. Μανδραβελη

«Βαριά καμπάνα» ήχησε για τον ΟΤΕ και ορισμένους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους χθες. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 29,05 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 26,75 εκατ. ευρώ αφορούν τον ΟΤΕ και τα υπόλοιπα 3,3 εκατ. ευρώ τους παρόχους Τellas, Teledome, Forthnet, Vivodi και Hellas on Line.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1021) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 4349

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οικολογικό PC από ξύλο και ανακυκλωμένο πλαστικό PDF Εκτύπωση E-mail
(9 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nasduck   
26.07.07

Οικολογικό PC από ξύλο και ανακυκλωμένο πλαστικό

 

οικολογικός υπολογιστής pcΟικολογικό pc ανακοίνωσε η εταιρία PC World. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Οκτώβριο του 2007 και ίσως αποτελέσει τον προάγγελο μιας «πράσινης επανάστασης» στον χώρο της τεχνολογίας.

Παρόλο που θα έχει την ίδια ισχύ με τη μέση ισχύ των μονάδων που πωλούνται αυτή τη στιγμή και σχεδόν την ίδια τιμή, το οικολογικό pc θα χρησιμοποιεί το 13% έως το 17% της ενέργειας που χρησιμοποιεί ένας τυποποιημένος υπολογιστής γραφείου.

 

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1020) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 5061

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το γρήγορο Internet κερδίζει τους Έλληνες PDF Εκτύπωση E-mail
(4 ψήφοι)
Γράφει ο/η Nasduck   
26.07.07
Το γρήγορο Internet κερδίζει τους Έλληνες

Έκρηξη στις ευρυζωνικές συνδέσεις καταγράφει η τελευταία έρευνα του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ), σύμφωνα με την οποία πραγματοποιούνται πλέον περισσότερες από 2.000 συνδέσεις γρήγορου Internet ημερησίως.
Την 1η Ιουλίου, η διείσδυση των ευρυζωνικών συνδέσεων στην Ελλάδα διαμορφώθηκε σε 6,84% και το Παρατηρητήριο προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα κυμανθεί μεταξύ 8,8% και 10,3%. Ο συνολικός αριθμός γραμμών γρήγορης πρόσβασης στο Διαδίκτυο προσεγγίζει τις 761.000, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 156% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Πηγή: εφημερίδα Κέρδος

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο | Πρόσθεσε το στα αγαπημένα σου (1039) | Παρέθεσε αυτό το άρθρο στο site σου | Προβολές: 4273

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 21 - 30 από 168
Hellenic Gaming League

Join the cause!

GameBook 2011


ΣΩΜΑΤΕΙΟ Internet Cafe

Advertisement

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

Στείλτε και εσείς το δικό σας άρθρο

Login Form


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Sponsorship

netcafe.gr feeds